Welcome to TrueBeliber Land of me ♔ Follow me | Dashboard
Wanie Bieber










saked hati !
Tuesday, 11 October 2011 | 08:43 | 0 comments
ish ! saked nye hati akao bile dea sebut sal ex dea . ta pe . na jge hati dea nye pasal malas na marah . malas na gaduh !! selagi akao bole sabar ,akao sabar lhaa . lao ta ,MAMPOS a kao ! sebab sal akao na kao lhaa akao kne byk2 BERSABAR !  akao mintak 1 jea dari kao . HORMAT AKU ! akao hormat kao sebagai lelaki ,tapi tlg jgn bgy akao berkasar tat kao kayy . please ae =) akao ta pena mintak ape-2 pon dari kao selama kita knl ny . harap sesangat kao bole lakukan kan tokk akao . hmm ~ sayangg . JANGAN KAU KECEWA KAN HATI AKU UNTUK KEDUA KALINYA!!






dalam hati akao ny BANYAK persoalan tentang kao :-

  1. kenapa apa yang aku buat semuanya ta bole ??
  2. kenapa mesti na control aku ? please lhaa babe . akao dhaa 17 tahun lhaa .
  3. kenapa kau bole buad ,aku ta bole ?
  4. apa sebenarnye yg kau na dari aku ?
  5. sampai bila aku na sabar atas apa yg kao dhaa buad tat akao ny ?
  6. kenapa kau suka bagi aku harapan ?
  7. kau na main-2 kan perasaan akao ka ??
  8. kenapa kao ta penah nmpk kaseh&pengorbanan akao ?
  9. kenapa kao ta penah hargai kaseh&pengorbanan akao ?
  10. kao tahu ta akao sayangg kan kao ny ??
  11. kau serious ka na kat akao balekk ny ??
  12. kenapa kita ta macam dulu ??
  13. kenapa kao suka layan perempuan lain ??
  14. kenapa akao na berkawan dengan lelaki laen ta bole ??
  15. kenapa kao suka marah-2 akao dulu ??
  16. kenapa kao tolakk chenta akao dulu ??
  17. kenapa sekarang kao carekk akao balekk ?
  18. kenapa tetiba kao sayangg pulakk tat akao ??
  19. kao bole terima akao seadanya ta ??
  20. kao chenta kan akao ta ???
  21. asal lhaa akao asyik-2 na jage hati dea jea ? 

dea ta pna na jge hati akao . sukaa buad akao marah-2 . akao ta au knpe akao lyn kao kasar . akao sendiri ta nmpk yg akao berkasar nan kao . macam-2 dugaan akao tempoh selama setahun akao tunggu kao kembali . sekarang senang-2 jea kao na usha akao balekk . hati akao mmg na tat kao . TAPI ! kenapa baru sekarang kao na balekk lik tat akao ?????? KENAPA ?? kenpa ta balekk tym akao betul-2 perlukan kao ?? weyy ,dlm mase setahon uh macam-2 akao dhaa rase . akao tkodd sejarah mgkn berulang . SUMPAH ! alao memang na kan kao tapi akao tahu hati kao berbelah bagi antara akao dan c dea . tlg lhaa jgn seksa akao mcm ny kayy . akao na jugakk hidup bahagia nan kao . jgn lhaa kao na pentingkan diri kao sendiri !

akao mahu kao sentiasa di sisi akao !

bawa lah akao kemana pon kao pergi . 

nyanyikan akao lagu yang terbaik tokk akao sentiasa teringat kat suara kao !

sirami lah akao dengan cinta mu .

akao ta sanggop na berpisah dgn kao even pon skejap . i miss u so much .

sayangi lah akao sepenuh hati kau & terima lah akao seadanya . =)


akhiri lah hubungan kita dengan perkahwinan yg kekal .








Sudah Baca ? Jangan Lupa LIKE ok >.<


Older Post | Newer Post